Onderscheidingen voor Ger Hart & Jan de Wit

23 augustus 22:00  Afgelopen was er hoog bezoek bij vv Bodegraven. Namens de KNVB was de heer Walter Hunsche aanwezig om twee onderscheidingen uit te reiken. De twee gelukkige ontvangers van deze onderscheidingen waren Ger Hart en Jan de Wit.meer »

Online Algemene Leden Vergadering

12 mei 20:30  Hierbij nodigt het bestuur alle leden uit voor de jaarlijkse algemene leden vergadering op woensdag 26 mei 2021. meer »

101 jaar !!

3 april 20:15  Sinds 1 April bestaat v.v. Bodegraven 101 jaarmeer »

Van Dijk en Jongeneel door bij v.v. Bodegraven

24 februari 18:45  De technische commissie van v.v. Bodegraven is het met hoofdtrainer Frits van Dijk en diens assistent Gert Jan Jongeneel eens geworden om de samenwerking met een seizoen te verlengen.meer »

Bericht vanuit bestuur

24 december 19:15  Bericht vanuit het bestuurmeer »

Bijzondere online Algemene Leden Vergadering

6 november 19:00  Bijzondere online algemene ledenvergadering 20 november 20:00 aanmelden kan via secretariaat@vvbodegraven.nl vergeet niet uw naam te vermelden meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!