101 jaar !!

3 april 20:15  Sinds 1 April bestaat v.v. Bodegraven 101 jaarmeer »

Van Dijk en Jongeneel door bij v.v. Bodegraven

24 februari 18:45  De technische commissie van v.v. Bodegraven is het met hoofdtrainer Frits van Dijk en diens assistent Gert Jan Jongeneel eens geworden om de samenwerking met een seizoen te verlengen.meer »

Bericht vanuit bestuur

24 december 19:15  Bericht vanuit het bestuurmeer »

Bijzondere online Algemene Leden Vergadering

6 november 19:00  Bijzondere online algemene ledenvergadering 20 november 20:00 aanmelden kan via secretariaat@vvbodegraven.nl vergeet niet uw naam te vermelden meer »

Update Corona Maatregelen

3 september 16:45  Corona maatregelen bij v.v. Bodegraven Nu het nieuwe voetbalseizoen gelukkig weer is begonnen zullen we er met elkaar voor moeten zorgen dat we het ook af kunnen maken.meer »

Couponboekje actie t/m 31 oktober

17 mei 12:00  Er worden geen Couponboekjes meer verkocht. Wel kunt u de boekjes t/m 31 oktober uitgeven. In totaal zijn er ruim 900 boekjes verkocht. Hiervoor dank aan alle afnemers. Door jullie hebben we dit mooie aantal weten te behalen.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!