Online Algemene Leden Vergadering

12 mei 20:30  Hierbij nodigt het bestuur alle leden uit voor de jaarlijkse algemene leden vergadering op woensdag 26 mei 2021. meer »

101 jaar !!

3 april 20:15  Sinds 1 April bestaat v.v. Bodegraven 101 jaarmeer »

Van Dijk en Jongeneel door bij v.v. Bodegraven

24 februari 18:45  De technische commissie van v.v. Bodegraven is het met hoofdtrainer Frits van Dijk en diens assistent Gert Jan Jongeneel eens geworden om de samenwerking met een seizoen te verlengen.meer »

Bericht vanuit bestuur

24 december 19:15  Bericht vanuit het bestuurmeer »

Bijzondere online Algemene Leden Vergadering

6 november 19:00  Bijzondere online algemene ledenvergadering 20 november 20:00 aanmelden kan via secretariaat@vvbodegraven.nl vergeet niet uw naam te vermelden meer »

Update Corona Maatregelen

3 september 16:45  Corona maatregelen bij v.v. Bodegraven Nu het nieuwe voetbalseizoen gelukkig weer is begonnen zullen we er met elkaar voor moeten zorgen dat we het ook af kunnen maken.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!