Facebook Toestaan Niet toestaan

VVBodegraven strijdend ten onder bij Sc Woerden

4 februari 2020 12:00

VVBodegraven mocht zaterdag aan de bak tegen de nummer 5 van de competitie SC Woerden. De thuiswedstrijd werd net aan verloren met 3 - 2.

Meteen in het begin ging VVBodegraven strijdlustig het duel in. Je zag dat de trainer Frits van Dijk een missie aan zijn team had mee gegeven. Dat was volop in de strijd gaan en deze wedstrijd willen winnen. In de 9e minuut resulteerde dat in een oververhitte verdediger van Sc Woerden. Gerrit Hulters ging hard, maar fair het duel in. De verdediger kon dat niet waarderen en gaf Gerrit Hulters een stevige duw. Helaas zag de scheidsrechter dat over het hoofd.

Direct daarna kreeg Gerrit Hulters een steekbal tussen 2 verdedigers door. Hij was te snel af, dus werd hij noodgedwongen door de verdedigers naar grond gewerkt. Een terechte vrije trap vanaf 25 meter. De vrije trap werd genomen door Lars de Groot die niet verder kwam dan de muur.
Na kwartier voetballen kreeg Woerden meer grip op de wedstrijd. Dat beloonde Woerden met een 1 - 0 voorsprong uit een hoekschap. De speler van Woerden die zo vrij als een vogel stond tikte de bal netjes in de lange hoek.

Eind van de eerste helft kreeg VVBodegraven een vrije trap van ongeveer 35 meter. Jari Kwakkenbos mocht de vrije trap nemen. Hij nam de bal volop de slof en de bal eindigde in de lange hoek over de keeper in het doel. Een wereldgoal van formaat. De 1 - 1 is genoteerd op de scorebord.

Vrijal direct naar de rust scoorde Woerden meteen de 2 - 1. Door niet goed verdedigen kwam de aanvaller door in het midden en schoot meteen de bal van 20 meter op het doel. De keeper van Bodegraven Marco Vonk kon er net niet bij de bal.

Na een goede combinatie van de tegenstander in het 16 meter gebied van Bodegraven schuifde de aanvaller van Woerden de bal onder Marco Vonk  het doel in.
Bodegraven stond 3 - 1 achter, maar ging op jacht op de 3 - 2. Na een geweldige steekbal tussen de verdedigers door stond Youri Voordouw vrij voor het doel. Hij hoefde alleen nog maar de bal langs de keeper te schieten. Helaas gleed hij al uit en stuitte op de keeper.

Na een uitstekende actie van Youri Voordouw over de rechterflank gaf hij de bal door de lucht Lars de Groot. De kleine Lars de Groot kopte de bal netjes in het doel.
Met veel strijdlust en beleving ging Bodegraven nog op zoek naar de 3 - 3, maar helaas de scheidsrechter floot na 90 minuten meteen af. Blessuretijd was er niet meer om een doelpunt te maken.

Eindstand SC Woerden - VVBodegraven 3 - 2
1x Jari Kwakkenbos
1x Lars de Groot

Volgende week zaterdag staat de hekkensluiter Sportief op het programma. De wedstrijd begint om 14:30 thuis bij VVBodegraven.