Bijzondere Algemene Ledenvergadering

Op donderdag 2 juni aanstaande om 20.00 uur organiseren wij graag een Bijzondere Algemene Ledenvergadering in ons clubhuis.

De aanleiding hiervoor zijn de gesprekken die vv Bodegraven en vv Rijnstreek op dit moment informeel voeren over een mogelijk samengaan. Maar wij als bestuur gaan daar niet over, de leden gaan daar over! Daarom vragen wij u in deze vergadering toestemming om – op basis van een intentieverklaring – deze gesprekken te mogen voortzetten. Er wordt dus nog niet besloten over een eventueel samengaan. Wij vragen alleen uw toestemming om de gesprekken te vervolgen om daar zo veel mogelijk leden van beide clubs bij te kunnen betrekken.

De agenda voor de avond is als volgt:

1. Opening van de vergadering door de voorzitter
2. Vaststellen van het aanwezig aantal leden*
3. Presentatie van het resultaat van de gesprekken tussen vv Bodegraven en vv Rijnstreek

(ongeveer 30 minuten)

4. Gelegenheid tot het stellen van vragen
5. Stemming inzake de intentieverklaring

Het zou natuurlijk mooi zijn als we over zo’n belangrijk onderwerp zo veel mogelijk leden mogen verwelkomen. We denken dat de vergadering maximaal 1 uur duurt, uiteraard afhankelijk van het aantal vragen dat wordt gesteld.

Heeft u tevoren al vragen, dan kunt u die mailen naar [email protected].

Hartelijke groet en graag tot 2 juni!

Het bestuur

*Statutair behoort tweederde van de leden aanwezig te zijn om rechtsgeldig te stemmen over een dergelijk onderwerp. Mocht dat aantal leden niet aanwezig zijn, dan wordt aansluitend opnieuw een Algemene Ledenvergadering geopend, waarbij het aantal aanwezige leden statutair geldt als rechtsgeldig stemresultaat.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!